Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Kirjolohifilee 15g25kcal2.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.4kcal0.1g1.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 3g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal7.4g5g5.4g0.4g
Valittu annoskoko78g50kcal3.7g2.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.9g1.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890