Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.9g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit21g27kcal0.6g0.4g2.7g0g
Purjosipuli8.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.2g0g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g183kcal14.6g4g12g0.8g
Valittu annoskoko78g92kcal7.3g2g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal3.7g1g3g0.2g
Arvot/100g100g117kcal9.3g2.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080