Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.6g31kcal0g7.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g104kcal0.6g0.9g10.7g0g
Mustikka, Pakkasmarja31g10kcal0.2g2g0.2g1g
Marenki 9g25kcal0.5g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g342kcal2.6g32.4g21.8g2g
Valittu annoskoko78g171kcal1.3g16.2g10.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal0.7g8.1g5.5g0.5g
Arvot/100g100g218kcal1.7g20.7g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218