Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hapankaali 26g7.4kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g84kcal6g6.6g3.4g2.2g
Valittu annoskoko78g42kcal3g3.3g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.5g1.7g0.9g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417