Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Munakoiso 26g5.9kcal0.1g0.8g0.1g0.7g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow33g118kcal3.9g24.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g315kcal8.4g52.6g7.4g1.6g
Valittu annoskoko78g158kcal4.2g26.3g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal2.1g13.2g1.9g0.4g
Arvot/100g100g202kcal5.4g33.7g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368