Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 60g86kcal9.5g0g5.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha11g34kcal0.4g0.7g3.3g0g
Tilli, tuore 6.8g2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g244kcal20.4g1.6g17.4g0.2g
Valittu annoskoko78g122kcal10.2g0.8g8.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal5.1g0.4g4.4g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1g11.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571