Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g11g13kcal2.1g0.2g0.3g0g
Katkarapu 14g9kcal2g0g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku, tuore14g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal9g2.8g1g1.2g
Valittu annoskoko78g30kcal4.5g1.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal2.3g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.8g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616