Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g62g83kcal5.5g11.2g1.6g2.7g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g217kcal11.4g23.4g8g5.6g
Valittu annoskoko78g108kcal5.7g11.7g4g2.8g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal2.9g5.9g2g1.4g
Arvot/100g100g139kcal7.3g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788