Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.6g0g0.5g
Juuriselleri 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g67kcal2.4g6.6g3g1.6g
Valittu annoskoko78g33kcal1.2g3.3g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.6g1.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1.5g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279