Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g72kcal1.2g6.2g4.6g2.2g
Valittu annoskoko78g36kcal0.6g3.1g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal0.3g1.6g1.2g0.6g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927