Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g19kcal1.2g2.5g0.3g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)12g18kcal2g0.5g1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 27g15kcal0.4g3.5g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal8.2g14.6g4.6g2g
Valittu annoskoko78g67kcal4.1g7.3g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.1g3.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.4g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964