Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 23g157kcal0.1g0g17.7g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.4g0g0.3g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g656kcal4g72.8g38.4g0.8g
Valittu annoskoko78g328kcal2g36.4g19.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g164kcal1g18.2g9.6g0.2g
Arvot/100g100g419kcal2.6g46.5g24.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094