Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni rasvainen 6.5g25kcal0.8g0g2.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton20g45kcal2.3g0.5g3.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 39g21kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g188kcal7.8g12.4g12.6g1g
Valittu annoskoko78g94kcal3.9g6.2g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2g3.1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g120kcal5g7.9g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218