Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g15g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 21g15kcal0.4g3g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g123kcal8.4g8.4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko78g62kcal4.2g4.2g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.1g2.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.4g5.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759