Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)39g12kcal1.3g1.7g0g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.2g37kcal0g0g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g349kcal7.2g58.4g8.8g1.6g
Valittu annoskoko78g174kcal3.6g29.2g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal1.8g14.6g2.2g0.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172