Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g71kcal13.3g0g1.9g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Sipuli 7.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g238kcal27g0.8g14g0.2g
Valittu annoskoko78g119kcal13.5g0.4g7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal6.8g0.2g3.5g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196