Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g26g29kcal6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 8.7g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.4g11kcal1.2g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g226kcal17.6g14g10.4g1g
Valittu annoskoko78g113kcal8.8g7g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal4.4g3.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g144kcal11.3g9g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642