Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Keittojuurekset, apetit5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g16g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g66kcal5.2g5.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko78g33kcal2.6g2.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.3g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681