Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)6.2g23kcal0.9g3.4g0.5g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 35g16kcal0.1g3.3g0g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)6.2g23kcal0.9g3.4g0.5g0.7g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g422kcal6.8g41.2g24.8g4.4g
Valittu annoskoko78g211kcal3.4g20.6g12.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g105kcal1.7g10.3g6.2g1.1g
Arvot/100g100g270kcal4.4g26.4g15.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918