Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 65g7.1kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.9g1.2kcal0g0.4g0g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal0.8g12g0.2g1g
Valittu annoskoko78g28kcal0.4g6g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.2g3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041