Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g6.5g10kcal1.8g0.1g0.2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g10g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g70kcal5g7.4g1.8g1.4g
Valittu annoskoko78g35kcal2.5g3.7g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.3g1.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g45kcal3.2g4.7g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271