Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss22g6.1kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%17g19kcal0.5g0.5g1.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)14g48kcal1.7g9.5g0.3g1g
Tonnikala vedessä 17g18kcal3.9g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g246kcal15g22.2g10.8g3.2g
Valittu annoskoko78g123kcal7.5g11.1g5.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal3.8g5.6g2.7g0.8g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.2g6.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047