Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 4.7g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g121kcal3.2g10.6g6.8g0.8g
Valittu annoskoko78g61kcal1.6g5.3g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal0.8g2.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g77kcal2g6.8g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542