Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.5g16kcal0g0g1.8g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki25g38kcal0.3g1.5g3.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal2.4g5.4g10.4g1.4g
Valittu annoskoko78g62kcal1.2g2.7g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal0.6g1.4g2.6g0.4g
Arvot/100g100g80kcal1.5g3.5g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888