Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Oivariini, 60 (100g)1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl26g89kcal0.5g0.8g9.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g26g6.3kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g247kcal2.2g4g24.4g1.4g
Valittu annoskoko78g123kcal1.1g2g12.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal0.6g1g6.1g0.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957