Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.3g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.4g19kcal0.6g3.5g0.1g0.9g
Grahamjauho 16g54kcal1.7g10g0.4g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g293kcal9g51.8g3.6g6.6g
Valittu annoskoko78g146kcal4.5g25.9g1.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal2.3g13g0.9g1.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.1g2.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901