Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)13g13kcal2g0.3g0.4g0g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Munakoiso 17g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kikherne säilötty Bonduelle11g14kcal0.7g2.2g0.3g0.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.7g3.3kcal0g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g103kcal6.8g9.6g3.6g3.2g
Valittu annoskoko78g52kcal3.4g4.8g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.7g2.4g0.9g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.3g6.1g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880