Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 18g22kcal3.7g0g0.7g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal8.8g8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko78g56kcal4.4g4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.2g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236