Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 11g34kcal3.1g0.3g2.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Siirappi 3.9g12kcal0g2.9g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g17g5.4kcal0.6g0.8g0g0g
Rusina 2.2g6.6kcal0.1g1.3g0g0.2g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 2.4g8.2kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g165kcal8.2g21.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko78g82kcal4.1g10.8g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.1g5.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal5.3g13.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428