Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g2g7kcal0g0.1g0.8g0g
Becel juokseva, annos 10g4.6g31kcal0g0g3.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g20g88kcal1.4g13.5g3.9g0.7g
Vispikerma Flora 20%17g36kcal0.5g0.8g3.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)13g7.4kcal1.1g0.7g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g8.6g48kcal0.7g4.7g2.9g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g5g27kcal0.2g2.9g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g548kcal9.6g58g31.8g1.4g
Valittu annoskoko78g274kcal4.8g29g15.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g137kcal2.4g14.5g8g0.4g
Arvot/100g100g351kcal6.1g37.1g20.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963