Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 28g34kcal5.9g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 12g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi4.9g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Smetana, Valio, hyla7g27kcal0.1g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g161kcal13.2g4.6g9.4g0.8g
Valittu annoskoko78g81kcal6.6g2.3g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.3g1.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.4g2.9g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162