Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 17g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Nauris 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.5g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g95kcal5.2g7g4.4g1.8g
Valittu annoskoko78g48kcal2.6g3.5g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1.3g1.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g61kcal3.3g4.5g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713