Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 30g12kcal0.3g2.1g0.1g0.8g
Nauris 6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2g15kcal0g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4g6.5kcal0.3g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g73kcal1.6g5.8g4.4g2g
Valittu annoskoko78g37kcal0.8g2.9g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal0.4g1.5g1.1g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566