Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 27g60kcal4.7g0g4.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)27g6.8kcal0.3g1.5g0g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 2.2g5.9kcal0.2g0.8g0g0.8g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g7.6g26kcal0.9g0.7g0.1g0.7g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g200kcal12.6g6g9.6g3.8g
Valittu annoskoko78g100kcal6.3g3g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.2g1.5g2.4g1g
Arvot/100g100g128kcal8.1g3.8g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110