Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)21g5.2kcal0.2g1.1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)2.6g11kcal0.1g1.7g0.4g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Lasagnelevy Rainbow4.3g16kcal0.6g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal9.6g13.2g4g0.8g
Valittu annoskoko78g65kcal4.8g6.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.4g3.3g1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.4g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142