Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.2g25kcal1g4.9g0.2g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1g9kcal0g0g1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow5.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä13g35kcal2.4g0.1g2.7g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.5.9g17kcal1.8g0.1g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g238kcal17g12.8g12.8g1.2g
Valittu annoskoko78g119kcal8.5g6.4g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal4.3g3.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g153kcal10.9g8.2g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413