Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr9g26kcal0.7g0.9g2.2g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore41g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuusto5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio18g12kcal0.3g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal4.6g5.8g9.8g1g
Valittu annoskoko78g64kcal2.3g2.9g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal1.2g1.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g82kcal2.9g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757