Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green11g34kcal2.5g5.2g0.1g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g114kcal8.4g14.6g1.8g3.8g
Valittu annoskoko78g57kcal4.2g7.3g0.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.1g3.7g0.5g1g
Arvot/100g100g73kcal5.4g9.3g1.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012