Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g20g47kcal1.4g8.5g0.3g2.8g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Tomaatti 26g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)7.2g19kcal2.2g0g1.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 6.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g3.1g10kcal0.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal14.4g19.4g5.8g6.8g
Valittu annoskoko78g100kcal7.2g9.7g2.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.6g4.9g1.5g1.7g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.4g3.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778