Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g22g75kcal2.8g14.9g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)22g19kcal3.5g0.3g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g17g15kcal0.2g0.8g1.2g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.6g26kcal2g0g2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g314kcal17.2g33g12.4g2g
Valittu annoskoko78g157kcal8.6g16.5g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal4.3g8.3g3.1g0.5g
Arvot/100g100g201kcal11g21.2g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686