Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 805.7g23kcal4.4g0.3g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g264kcal17.6g1.4g21g1.6g
Valittu annoskoko78g132kcal8.8g0.7g10.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal4.4g0.4g5.3g0.4g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107