Helppo suklaakakku

Tämä on todella helppo ja yksinkertainen ohje, samalla älyttömän hyvää!

50 g margariinia
1 kananmuna (n.50 g)
1 1/2 dl sokeri (n. 145 g)
1 1/4 dl vehnäjauhoja (n. 80 g)
2 rkl kaakaojauhetta (n. 6 g)
1 tl vaniljasokeria (n. 3 g)
ripaus suolaa

Tästä tulee pieneen, 15 cm halkaisijaltaan irtopohjakakkuvuokaan annos.

Jos teet normaalikokoiseen, tuplaa aineiden määrät!

Kananmuna ja sokeri vaahdotetaan, sekaan sulatettu, jäähtynyt voi vuorotellen kuivien aineiden kanssa.

Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Kakusta tulee parasta, kun sen jättää keskeltä löysäksi ja antaa jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Ellushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g63kcal0.1g0.1g7g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.9g12.7g0.2g0.6g
Kaakaojauhe (Pirkka), annos 23g1.4g4.4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g573kcal7.8g94.4g17.6g1.2g
Valittu annoskoko78g287kcal3.9g47.2g8.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g143kcal2g23.6g4.4g0.3g
Arvot/100g100g366kcal5g60.4g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92836