Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,315g10kcal1.7g0.6g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.6g55kcal0g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit12g2.6kcal0.4g0.2g0g0.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g12g23kcal2.7g0.2g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g42kcal0.2g0.4g4.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g349kcal14.2g14.2g25.4g1.4g
Valittu annoskoko78g174kcal7.1g7.1g12.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal3.6g3.6g6.4g0.4g
Arvot/100g100g224kcal9.1g9.1g16.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245