Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 37g46kcal7.7g0g1.6g0g
Ruokakerma ingman 5%25g21kcal0.9g1.5g1.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.9g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g8.6g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g178kcal18.8g6.8g8g0.6g
Valittu annoskoko78g89kcal9.4g3.4g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal4.7g1.7g2g0.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547