Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g17g119kcal0.2g0.2g13.2g0g
Fariinisokeri17g67kcal0g16.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.7g12kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Pandan tumma suklaa 150 g5.8g31kcal0.3g3g1.9g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g8.3g43kcal0.8g4.4g2.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.1g24kcal0.9g0.2g2.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g695kcal10g54.4g49.8g1.8g
Valittu annoskoko78g347kcal5g27.2g24.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g174kcal2.5g13.6g12.5g0.5g
Arvot/100g100g445kcal6.4g34.9g31.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773