Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g68kcal4.6g0g5.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g26g9kcal0.4g1.8g0g0.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g28g22kcal3.1g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal16.2g5.2g12.4g0.8g
Valittu annoskoko78g100kcal8.1g2.6g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal4.1g1.3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573