Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal10.9g0g10.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.3g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio7g19kcal1.3g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g334kcal25.6g0.6g25.4g0g
Valittu annoskoko78g167kcal12.8g0.3g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal6.4g0.2g6.4g0g
Arvot/100g100g214kcal16.4g0.4g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923