Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 24g29kcal5.1g0g1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g47g16kcal0.8g3g0.1g1.5g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g133kcal12.4g7.6g6g3g
Valittu annoskoko78g66kcal6.2g3.8g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal3.1g1.9g1.5g0.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.9g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359