Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)27g42kcal5g0g2.4g0g
Punajuuri 18g6.8kcal0.2g1.2g0g0.4g
Kaali, valkokaali7.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess6g6kcal0.4g0.9g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal11.8g8.2g6g4.2g
Valittu annoskoko78g70kcal5.9g4.1g3g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal3g2.1g1.5g1.1g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.2g3.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259