Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g4.1g15kcal0.3g3.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g19g44kcal3.7g0g3.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g13g13kcal1g1.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä10g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g162kcal11g12.8g7.2g0.8g
Valittu annoskoko78g81kcal5.5g6.4g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.8g3.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.2g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586